Kroppskoll

Startvikt graviditet: 72kg - Född: 110224 Slutvikt: 103,6 - 96kg vid hemkomst från BB
Startvikt VK 110317: 93,7 Startvikt LCHF 110719:76,9 Vikt 111105: 73,9

onsdag 10 mars 2010

Svårigheter

Tips för att göra kuren lite lättare:
- Drick halva dagsransonen av vatten innan lunchsoppan/shake. Det fördelar vattnet över dagen och minskar suget på eftermiddagen. Jag har vattenflaska som har tydligt mått på hur mkt den innehåller och för på så sätt koll över intaget.
- Variera dina shakes genom att införskaffa en Blender som klarar att krossa is. Då kan du tillsätta några isbitar till dina kalla shakes. Mycket gott!
- Kryddor är tillåtna. Gott kan vara att ha Curry till Kycklingsoppa, Kanel till vaniljshake tex.
- Tugga på is vid tuggbehov. Ett externt tips är att hälla lite Fun Light över bitarna, men det har jag ej provat.
- Gör isglass av Cambridge drycken tex smak Hallon. Bra vid sötsug.
- Ät inget som stör Ketosen (kolhydrater). Om suget ändå sätter in; "godkänt" är att ta ett ägg, eller en 4e soppa. Bra kan vara att ha färdigkokta ägg i kylen samt ibland även ett ägg i handväskan. Ett externt tips jag har hört samt testat är att tugga på 3 st räkor vid tuggbehov. Jag saknar tuggummi ;) och tycker det va ett okej tips.
- Om du blir jättesötsugen kan det hjälpa att lukta på vaniljsocker. Det dämpar faktiskt mer än vad man kan tro.
- Töm alltid blåsan innan du går ut ;). Även om du ej är kissnödig kommer det säkert mer än väntat, he he. Kuren är utrensande och kommer göra dig mycket kissnödig , med besked.
- Belöna dig lite då och då. Köp en lyxig tidning, häll upp ett värmande och avslappnande bad. Kolla på kläder som du snart kan komma i ;)
- För dagbok för att se hur resultaten stegrar sig. Bra också att återgå i dagboken om du har en dålig dag för motivation.

Införskaffa mintdroppar och/eller minttabletter som är godkända enligt kuren. du kommer att få dålig andedräkt! Specielt direkt efter intagen soppa/shake
.

Vänligen ge alla tips du har så uppdaterar jag listan!! :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar