Kroppskoll

Startvikt graviditet: 72kg - Född: 110224 Slutvikt: 103,6 - 96kg vid hemkomst från BB
Startvikt VK 110317: 93,7 Startvikt LCHF 110719:76,9 Vikt 111105: 73,9

tisdag 14 februari 2012

Kvällsöppet

Så har vi då varit publik på kvällsöppet. Cissi steg några grader då det verkar som det inte är hon själv som säger att Lchf did this shit to me. Det är ju bara bra att det väcker debatt.

Jag förstår inte vad motståndarsidan vill??? De verkar uppenbart opålästa om vad lchf är. De vill att det ska vara bara på ett sätt. De ser inte att lchf kan användas olika beroende på mål och livssituation och ålder bla. Självklart sätter vi inte våra barn på bantningskur.

Här hemma är jargongen mycket lugnare och skönare. Dessutom har vår äldsta uttryckt sin glädje över att magen inte gör ont längre och bara det är ju värt Allt.!!

Delar med mig av två fina bilder. Stolt över dom :) Superroligt att träffa Anna igen och bara såååå roligt att få ta Andreas i hand. Respekt!!! Synd att Katrin inte gick att få kontakt med, får bli en annan gång, men bra gjort Katrin. Toppen från er alla tre. Stor eloge till er och er fina kraft att driva frågan. Ser fram emot nästa föredrag/debatt. Tack också för alla fina inlägg på era bloggar. Informativt, roligt, bildande och viktigt!!!

Roligt var också att prata med Jörgen, före, under tiden och efter programmet. Vad va den debatten om egentligen? Jag blev Så besviken. En tomte som uppenbarligen tycker illa om att Jörgen tar betalt för sin klart efterfrågade tid. Eh... Vi fattar, gå vidare. Skulle det inte handla om hur folk upplever andra sidan och vad är det de tror eller vet. Det finns måååånga yrken som kan ifrågasättas. Och säljs det inte faktiskt redan idag medicin som placebo?? Vet inte men har för mig det. Hade vart roligt om det fanns några gäster med som upplevt något och berättade sin erfarenhet, någon som inte tar betalt utan bara berättar sin egen historia. Hur bemöter han det då?
Absolut att det finns många som far illa i andarnas namn, bara nu är ju en familj under utredning angående pappa och styvmors tortyr av dotter som de ansåg besitta onda krafter/andar. Helt sjukt!!! Stackars barn. Men det har ju inget att göra med Jörgen... Hmmmm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar