Kroppskoll

Startvikt graviditet: 72kg - Född: 110224 Slutvikt: 103,6 - 96kg vid hemkomst från BB
Startvikt VK 110317: 93,7 Startvikt LCHF 110719:76,9 Vikt 111105: 73,9

söndag 28 november 2010

Glad 1a advent

Julstjärnorna lyser i fönstret och snön flyger runt utanför. Idag är det sång i kyrkan för dottern så vi ska dit..., men hua vem vill lämna hemmets lugna vrå idag.

Min kör hade sin adventskonsert igår och jag va med som fika + lott försäljare. Jag har burit på en förkylning en längre tid och kan ännu ej sjunga ordentligt, bara lite viskigt. Det va lite tufft stå på sidan om men ändå fint att få vara med. Nästa termin blir det ej av med kören men däremot ska jag börja gå på Mammakören som VH kyrka annordnar. Det blir toppen!!! Sen återstår att se vad som kommer ut av det.

Vi hade mannens familj här igår. Det bjöds på grillat med gratäng och sallad. Nästan exotiskt i dessa snöiga dagar, he he. Vår gasolgrill står under tak och det funkar bra att grilla året om faktiskt. Den yngsta i skaran än så länge är kusin Alexander som är runt 1,5. Verkligen roligt se hans utveckling sen sist och hur gulliga de är i den åldern. Många kusiner drog i honom åt än det ena än det andra hållet, men det la sig ganska snart ändå, he he.

Vi fick tillbaka spjälsägen som båda våra barn har haft och nu sist även Alexander. Den ska snart bäddas och ställas iordning :D Varför vänta, he he. Vi väntar lite till med att ta hem barnvagnen men det blir i januari iaf. Lite rädd att det blir en dockleksak av det, he he.

Imorgon blir det läkarbesök och förlängning av sjukskrivningen som ju äntligen är godkänd!!! Hoppas på 75% from imorgon, jag jobbar ju redan så...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar