Inspiration GI-scones;
Vi gör receptet glutenfritt. Använder fullkornsmjölet och ren havre. Inga valnötter fanns det hemma så vi använder oss av rena jordnötter.
De va jättegoda!!!
Dagens meny;
Frukost: 2 bröd med smör, melon och färskpressad apelsinjuice.
Lunch: Fullkornspastasallad från Pressbyrån....
Middag: Hamburgekött (med 0,5-1% koklhydrater i), ris, Keso och sallad.
Kvällsfika: 1/2 GI-scones med smör och ost
Fredagsmys: Honungsmelon och 2 bröd från igår. De är inte alls lika goda längre. Ska nog ätas samma dag...
Förlåt, glömde säga det om bröden, jag lägger alltid in skivorna i frysen med bakplåtspapper mellan. Det är därför jag skivar upp dem i butiken ;)
SvaraRaderaTack för ditt mess och din kommentar ... bäst jag tar mig min soppa då he he
Kraaaam
Förresten bröden ni bakade såg såååå goda ut och det såg riktigt trevligt ut att ni bakade allihop tillsammans :)
SvaraRaderaVad gott. Nu blir det ju lätt att komma ut, när det är så fint väder. Kommer det säkert bli en hel del promenader för oss alla.
SvaraRaderaHeja, heja friskt humör! Det är det som susen gör! Heja, heja, heja!